logo Datescoren.nl

Datescoren.nl

Niet tevreden over Datescoren.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datescoren is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datescoren berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datescoren.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datescoren zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datescoren review

Datescoren is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je minimaal €10,- credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op datescoren.nl?

Dus ben je een van de leden van datescoren, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datescoren.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

datescoren uitschrijven

Je datescoren account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "datescoren.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je datescoren eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Zodiac (55 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Datescoren.nl niet aan Een date scoren doe je niet bij hun, dat gaat niemand

Een date scoren doe je niet bij hun, dat gaat niemand lukken. Als ik dit op voorhand wist dan had ik er dus nooit aan begonnen. Wat goed dat safedate bestaat zeg. Als meerdere mensen van jullie bestaan afweten dan zal dat bergen aan ellende voorkomen.