logo Rijpzoektseks.eu

Rijpzoektseks.eu

9
Niet tevreden over Rijpzoektseks.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpzoektseks-eu is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. rijpzoektseks-eu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpzoektseks.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpzoektseks-eu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpzoektseks-eu review

Rijpzoektseks-eu is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op rijpzoektseks.eu?

Dus ben je aangemeld op rijpzoektseks-eu, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpzoektseks.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

rijpzoektseks-eu profiel verwijderen

Je rijpzoektseks-eu account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "rijpzoektseks.eu/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je rijpzoektseks-eu eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!