Screenshot van Negerinneuken.nl

Negerinneuken.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden voornamelijk gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Negerinneuken is een sex datingsite met neppe profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat de experts over negerinneuken.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Kijk wat de betrouwbare datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

negerinneuken review

negerinneuken is een dating site dat gebruik maakt van fake profielen die door deze site zelf worden gemodereerd. De berichtjes die je binnen krijgt worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je dan meteen een bundel betalen van ten minste ruim 17 euro, oplopend tot 219,50 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per bericht. Niettemin betaal je met de duurste creditbundel als nog wel meer dan 1 euro per bericht. Bij een creditbundel betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per berichtje. Vervolgens is het onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op deze datingwebsite al beweren ze meestal dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Negerinneuken.nl?

Dus ben je een gebruiker van negerinneuken, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake leden. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor negerinneuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

negerinneuken profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating websites het de gebruiker bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je negerinneuken profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://negerinneuken.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je negerinneuken eventuele resterende credits en chat berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gerit (32 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Negerinneuken.nl niet aan Het word gewoon naar als alles waar we het kunnen over

Het word gewoon naar als alles waar we het kunnen over hebben steeds terug doeld naar credit kopen en afspreken gewoon telkens omgeleid word.

auteur van de beoordeling
Willem (55 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Negerinneuken.nl niet aan Je komt op de website binnen en het lijkt allemaal super

Je komt op de website binnen en het lijkt allemaal super leuk maar het moment dat je een paar dagen in gesprek zit met iemand wordt het al een naar gesprek wat gebaseerd is op geld en op niet afspreken maar mij aan het lijntje houden, vindt ik niet oke.

auteur van de beoordeling
Boy (40 jaar) 30 april 2019
Ik raad Negerinneuken.nl niet aan Het komt over alsof alle negerinnen zich aanbieden om te

Het komt over alsof alle negerinnen zich aanbieden om te laten neuken maar niets is minder waar. Zelfs niet een negerin geneukt, maar ja als je alleen maar berichten moet sturen en er niets voor terugziet dan houd het allemaal op voor mij. Ik heb net iets minder dan 50 euro uitgegeven en dat is genoeg. Genoeg is genoeg!

auteur van de beoordeling
Shaquille (39 jaar) 17 juli 2018
Ik raad Negerinneuken.nl niet aan ewa faka mensen, deze negerinnen zijn niet echt

ewa faka mensen, deze negerinnen zijn niet echt joh. ik dacht kom we make er een spange fissa van maar nee dat kan niet man. Nee deze wijven zijn niet eerlijk, alleen maar blablabla. dit is denk ik ook alleen fake profielen