logo Flirtgeil.nl

Flirtgeil.nl

Niet tevreden over Flirtgeil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtgeil is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtgeil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtgeil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtgeil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtgeil review

Flirtgeil is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overladen met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtgeil.nl?

Dus ben je aangemeld op flirtgeil, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtgeil.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtgeil account verwijderen

Je flirtgeil account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "flirtgeil.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtgeil eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!