logo Fotosexverhalen.nl

Fotosexverhalen.nl

Niet tevreden over Fotosexverhalen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Fotosexverhalen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. fotosexverhalen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fotosexverhalen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fotosexverhalen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fotosexverhalen review

Fotosexverhalen is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op fotosexverhalen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van fotosexverhalen, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor fotosexverhalen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

fotosexverhalen profiel verwijderen

Je fotosexverhalen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "fotosexverhalen.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je fotosexverhalen eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!