logo Rijpzoektseks.nu

Rijpzoektseks.nu

9
Niet tevreden over Rijpzoektseks.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpzoektseks-nu is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijpzoektseks-nu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpzoektseks.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpzoektseks-nu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpzoektseks-nu review

Rijpzoektseks-nu is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overladen met veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens 10 euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze meestal dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op rijpzoektseks.nu?

Dus ben je lid van rijpzoektseks-nu, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor rijpzoektseks.nu. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

rijpzoektseks-nu uitschrijven


Je rijpzoektseks-nu account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "rijpzoektseks.nu/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je rijpzoektseks-nu eventuele credits raak je wel na deze aktie!