logo Bondagedating.nl

Bondagedating.nl

29
Niet tevreden over Bondagedating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bondagedating is een datingsite met fictieve profielen. Daarbij worden berichten beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat de experts van bondagedating.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Zie wat betrouwbaardere casual datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder fake berichten van chatoperators

bondagedating review

bondagedating is een dating site met daarop neppe profielen die door deze site zelf worden aangemaakt. De berichten worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditpakket als nog wel meer dan 1 euro per reactie. Bij de laagste creditbundel rekenen ze zomaar €1,75 per bericht dat je verstuurd. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te krijgen via deze site al doen ze meestal overkomen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Bondagedating.nl?

Toevallig een gebruiker van bondagedating? Wij raden je aan om je daar per direct af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor bondagedating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

bondagedating profiel verwijderen

Meestal maken sites als bondagedating.nl het hun leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Natuurlijk wisten de experts de beste weg te vinden om je bondagedatingprofiel te kunnen verwijderen. Je bondagedating profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://bondagedating.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en selecteer waarom je je wilt uitschrijven.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief te beëindigen
  5. Let op! Als laatst vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te gebruiken om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen stellen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +e-mail-adres gegevens compleet te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bondagedating eventuele tegoed en berichtjes gaan verloren na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rutger (49 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Bondagedating.nl niet aan Langzamerheid krijg je het gevoel dat alle datingssites

Langzamerheid krijg je het gevoel dat alle datingssites gewoon prut zijn, ik ben opzoek naar een website waar ik wel gewoon een goed gesprek kan voeren met een ECHT persoon

auteur van de beoordeling
Rogan1 (19 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Bondagedating.nl niet aan Bondage &

Bondage & Dating???! ik lig in een deuk niemand kan er over praten ik ga snel verzoeken, uitgeschreven voordat ik er teveel geld in steek.

auteur van de beoordeling
ManAtWork (62 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Bondagedating.nl niet aan Van vrouwen die zich inschrijven voor bondage dating had

Van vrouwen die zich inschrijven voor bondage dating had ik wel meer verwacht. Ik heb veel ervaring in die wereld en ik herken iemand die gek op bondage is. Plots hebben ze ook geen ervaring, komt ook geregeld voor. Het is gewoon overduidelijk iemand warm proberen te houden om zo lang mogelijk te chatten.

auteur van de beoordeling
BalkanAndrej (29 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Bondagedating.nl niet aan Ik kom uit de Balkan en woon in Nederland, maar ze zijn

Ik kom uit de Balkan en woon in Nederland, maar ze zijn niet zo eerlijk met dit soort sites. Ik woon hier al een half jaar en ik ben op veel sites geregistreerd, maar het lukt me niet. Ik heb iets gelezen en ik denk dat ik ben geregistreerd op te veel verkeerde sites.(Geschreven met google translate)

auteur van de beoordeling
Eddie (61 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad Bondagedating.nl niet aan Veel vrouwen, veel berichten maar mijn twijfel was

Veel vrouwen, veel berichten maar mijn twijfel was gegrond. Ik heb het wel geprobeerd, dat vond ik de moeite waard schijnbaar. Maar bondage is niet zomaar iets en niemand kon echt iets over bondage vertellen. Je eigen aanmelden op een site voor bondage en dan niemand die ervaring heeft. Daar trap ik niet in, ook niet nu ik wat ouder ben