logo Cougargirls.nl

Cougargirls.nl

Niet tevreden over Cougargirls.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Cougargirls is een fake seks dating site dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat experts onderzochten op cougargirls.nl en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door de experts. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor cougargirls, met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Cougargirls review

Cougargirls is een neppe erotische dating site die gebruik maken van aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tientallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- een creditpakket moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Cougargirls.nl?

Toevallig een gebruiker van cougargirls? Wij raden je aan om je daar af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor cougargirls.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je berichten tegoed te laten aanschaffen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

cougargirls uitschrijven

Om je profiel op cougargirls te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site .
  2. Daarna klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "cougargirls.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je inschrijving definitief te verwijderen. Na het drukken op de link wordt jouw profiel permanent verwijderd.

Let op: Je cougargirls eventuele credits en berichtjes verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!