logo Gratisdaten.eu

Gratisdaten.eu

Niet tevreden over Gratisdaten.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisdaten-eu is een datingsite met fake profielen. De berichten worden beantwoord door eigen berichten centrales. Lees wat experts over gratisdaten.eu zeggen en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Bekijk wat de betrouwbare casual datingsite zijn met echte profielen en zonder fake berichten van chatoperators

gratisdaten-eu review

gratisdaten-eu is een seks dating website die gebruik maken van neppe profielen die door deze site zelf zijn aangemaakt. De reacties worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je meestal ook meteen een hele credit bundel inkopen van ten minste € 17,50- tot 219,50 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per credtis. Aan de andere kant zijn de kosten bij de meest dure credit-pakket als nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Bij een creditbundel rekenen ze 1,75 euro per chatbericht. Echter is het onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen via deze dating site al doen ze vaak genoeg overkomen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Gratisdaten.eu?

Dus ben je een van de gebruikers van gratisdaten-eu, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gratisdaten.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gratisdaten-eu profiel verwijderen

Vaak maken sites als gratisdaten.eu het gebruikers zowat onmogelijk om je hier uit te schrijven. Uiteraard wisten de datingexperts de beste weg te vinden om je gratisdaten-euprofiel te verwijderen. Je gratisdaten-eu account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://gratisdaten.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je gratisdaten-eu eventuele tegoed en chat gesprekken raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sjon (40 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Gratisdaten.eu niet aan ik geef hier maar 1 ster voor want het stelt mij zo teleur

ik geef hier maar 1 ster voor want het stelt mij zo teleur dat het gewoon niet gratis is al zeggen ze van wel.

auteur van de beoordeling
Chris (68 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Gratisdaten.eu niet aan Gratis

Gratis?! Het kost je zakken met goud om hier zelfs berichtjes naar elkaar te versturen.

auteur van de beoordeling
Maarten73 (73 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Gratisdaten.eu niet aan IK wil er niet eens woorden aan vies maken joh niets is

IK wil er niet eens woorden aan vies maken joh niets is gratis moet alleen maar betalen en dat heb ik nog niet eens afgesproken met iemand.

auteur van de beoordeling
Sjoerd (48 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Gratisdaten.eu niet aan Slechte ervaringen opgedaan, geen een goede

Slechte ervaringen opgedaan, geen een goede opgedaan. Gelijk al doodgegooid met berichten die nog uitnodigender zijn dan de andere. Verder is het ook niet gratis en is dat allemaal gelul, inschrijven is wel gratis maar daar heb je niets aan. De credits zijn ook extreem duur, en voor wat eigenlijk. Het is puur aftroggelen, altijd maar weer vraag na vraag..

auteur van de beoordeling
Hendrick (38 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad Gratisdaten.eu niet aan Hoop echt dat je ze snel door hebt wie echt is en wie

Hoop echt dat je ze snel door hebt wie echt is en wie fake. Zodra je merkt dat ze alleen via die site willen communiceren en niet over willen gaan naar een ander medium dan weet je dat je FAKE profielen van de eigenaren te pakken hebt... zeker als ze op geen enkele andere manier willen communiceren "ik heb nog zoveel tegoed op deze site, dat is toch geen probleem lieverd'? .... MAAK DAT JE WEG KOMT! Er zitten dan CHATOPERATORS achter.......