logo Rijpevrouw.nl

Rijpevrouw.nl

9
Niet tevreden over Rijpevrouw.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouw is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. rijpevrouw berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpevrouw.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpevrouw zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpevrouw review

Rijpevrouw is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op rijpevrouw.nl?

Dus ben je ingeschreven op rijpevrouw, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor rijpevrouw.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.