logo Rijpemannengezocht.com

Rijpemannengezocht.com

9
Niet tevreden over Rijpemannengezocht.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpemannengezocht-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. rijpemannengezocht-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpemannengezocht.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpemannengezocht-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpemannengezocht-com review

Rijpemannengezocht-com is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens tien euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op rijpemannengezocht.com?

Dus ben je ingeschreven op rijpemannengezocht-com, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor rijpemannengezocht.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

rijpemannengezocht-com account verwijderen

Je rijpemannengezocht-com account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (directe link "rijpemannengezocht.com/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je rijpemannengezocht-com eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!