logo Onlymilfs.nl

Onlymilfs.nl

Niet tevreden over Onlymilfs.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlymilfs is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. onlymilfs berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlymilfs.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlymilfs zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlymilfs review

Onlymilfs is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tig tallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op onlymilfs.nl?

Dus ben je een van de leden van onlymilfs, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor onlymilfs.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.