logo Rijpesletten.nl

Rijpesletten.nl

9
Niet tevreden over Rijpesletten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpesletten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijpesletten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpesletten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpesletten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpesletten review

Rijpesletten is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst tien euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op rijpesletten.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijpesletten, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating met echte leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpesletten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

rijpesletten account verwijderen

Je rijpesletten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel (directe link "rijpesletten.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je rijpesletten eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!