logo 40plussexpartner.nl

40plussexpartner.nl

Niet tevreden over 40plussexpartner.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

40plussexpartner is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. 40plussexpartner berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts 40plussexpartner.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40plussexpartner zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40plussexpartner review

40plussexpartner.nl is een casual datingsite dat gebruik maakt van zelf gemodereerde neppe members. Dit vermelden ze onderaan hun website verstopt tussen de kleine letters. Zo benoemen ze: "De profielen op 40plussexpartner zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarnaast worden alle reacties die je krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je hierop in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze personen krijgen gewoonlijk een vaste commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na de aanmelding overvallen door tientallen berichten van deze fake profielen. Tevens gaat het bijna altijd om sexy dames.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de gedachte te geven erg veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst 75 cent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk één euro per berichtje. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen op 40plussexpartner. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40plussexpartner.nl?

Ben je al een gebruiker van 40plussexpartner, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt hebben. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor 40plussexpartner.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mayson (67 jaar) 17 mei 2019
Ik raad 40plussexpartner.nl niet aan 1,75 per berichtje is enorm duur en dan nog maar te

1,75 per berichtje is enorm duur en dan nog maar te bedenken dat ik gisteren een pakket had aangeschaft van 500 berichten, die is er nu al doorheen hoeveel geld kost dit mij want ik word nu genegeerd omdat ik concreet wil afspreken