logo Rijperevrouwen.com

Rijperevrouwen.com

9
Niet tevreden over Rijperevrouwen.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijperevrouwen-com is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf toegevoegde fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door betaalde chatoperators. Kom er achter wat experts over rijperevrouwen.com zeggen en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door SafeDate. Ondervind wat betere alternatieven zijn voor rijperevrouwen-com, met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

Rijperevrouwen-com review

Rijperevrouwen-com is een neppe seks dating site met door hunzelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door eigen chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met tientallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens voor 10 euro een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op Rijperevrouwen.com?

Toevallig een van de gebruikers van rijperevrouwen-com? Wij adviseren je om je daar ook per direct profiel te verwijderen en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor rijperevrouwen.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijperevrouwen-com profiel verwijderen

Om jouw inschrijving op rijperevrouwen-com te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de website daar.
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "rijperevrouwen.com/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingslink om je profiel geheel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je profiel definitief verwijderd.

Let op: Je rijperevrouwen-com eventuele contact punten en chat gesprekken ben je wel kwijt hierna!