Screenshot van Secondmilf.nl

Secondmilf.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn bijna alleen geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!

Secondmilf is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. secondmilf berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts secondmilf.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor secondmilf zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Secondmilf review

Secondmilf is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op secondmilf.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van secondmilf, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor secondmilf.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

secondmilf account verwijderen


Je secondmilf account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "secondmilf.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je secondmilf eventuele credits raak je wel na deze aktie!