logo Gelijkafspreken.nl

Gelijkafspreken.nl

Niet tevreden over Gelijkafspreken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Gelijkafspreken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gelijkafspreken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gelijkafspreken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gelijkafspreken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gelijkafspreken review

Gelijkafspreken is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op gelijkafspreken.nl?

Dus ben je een van de profielen op gelijkafspreken, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gelijkafspreken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

gelijkafspreken uitschrijven


Je gelijkafspreken account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "gelijkafspreken.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je gelijkafspreken eventuele credits verlies je wel direct na deze aktie!