logo Reifedatesklub.com

Reifedatesklub.com

9
Niet tevreden over Reifedatesklub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reifedatesklub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. reifedatesklub berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts reifedatesklub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reifedatesklub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reifedatesklub review

reifedatesklub.com is een casual dating site wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep gebruikers. Dit benoemen ze onderaan de website verborgen in de kleine lettertjes. Zo wordt er benoemd: "De profielen op reifedatesklub zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarbij worden berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je op zo een chat in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze mensen krijgen over het algemeen een percentage per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Daarbij word je direct na het registreren overvallen door de tientallen chat berichtjes van fake leden. Daarbij gaat het meestal om knappe dames.

Niettemin proberen de chatoperators je het gevoel te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chatberichten zijn ten minste 75 cent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds betaal je al snel €1,- euro per berichtje. Daarna is het in alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de gebruikers van reifedatesklub. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze heel graag willen daten. Kort samengevat hebben deze chatters als doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op reifedatesklub.com?

Ben je al gerigistreerd op reifedatesklub, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt vinden. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor reifedatesklub.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen.