logo Onlinesekscontacten.nl

Onlinesekscontacten.nl

9
Niet tevreden over Onlinesekscontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinesekscontacten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. onlinesekscontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlinesekscontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinesekscontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinesekscontacten review

Onlinesekscontacten is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste €10,- een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op onlinesekscontacten.nl?

Dus ben je een van de profielen op onlinesekscontacten, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor onlinesekscontacten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

onlinesekscontacten profiel verwijderen


Je onlinesekscontacten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "onlinesekscontacten.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je onlinesekscontacten eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!