logo Contactbook.nl

Contactbook.nl

9
Niet tevreden over Contactbook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactbook is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. contactbook berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactbook.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactbook zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactbook review

Contactbook is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op contactbook.nl?

Dus ben je ingeschreven op contactbook, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor contactbook.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

contactbook uitschrijven


Je contactbook account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "contactbook.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je contactbook eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!