logo Gratissexafspraak.net

Gratissexafspraak.net

Niet tevreden over Gratissexafspraak.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratissexafspraak is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf aangebrachte neppe profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat experts over gratissexafspraak.net zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Zie wat de beste alternatieven zijn voor gratissexafspraak, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen berichten centrales

Gratissexafspraak review

Gratissexafspraak is een fictieve dating website dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waarmee je minimaal €10,- een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Gratissexafspraak.net?

Toevallig een van de gebruikers van gratissexafspraak? Ons advies is om je hier per direct af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratissexafspraak.net. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gratissexafspraak uitschrijven

Om jouw registratie op gratissexafspraak te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens klik je op "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "gratissexafspraak.net/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je account direct te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt jouw account officieel verwijderd.

Let op: Je gratissexafspraak eventuele tegoed en chat berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!