logo Contactafspraakjes.nl

Contactafspraakjes.nl

9
Niet tevreden over Contactafspraakjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactafspraakjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. contactafspraakjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactafspraakjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactafspraakjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactafspraakjes review

Contactafspraakjes is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro credits moet betalen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op contactafspraakjes.nl?

Dus ben je een van de profielen op contactafspraakjes, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating met echte profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor contactafspraakjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

contactafspraakjes uitschrijven


Je contactafspraakjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "contactafspraakjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je contactafspraakjes eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!