logo Contactgarantie.nl

Contactgarantie.nl

Niet tevreden over Contactgarantie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactgarantie is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. contactgarantie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactgarantie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactgarantie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactgarantie review

Contactgarantie is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal €10,- credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op contactgarantie.nl?

Dus ben je ingeschreven op contactgarantie, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor contactgarantie.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

contactgarantie uitschrijven


Je contactgarantie account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "contactgarantie.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je contactgarantie eventuele credits komen direct te vervallen hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kris (32 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Contactgarantie.nl niet aan Ik vraag mij echt af of er mensen zijn die hierin

Ik vraag mij echt af of er mensen zijn die hierin trappen. Zijn er mensen die via die site in de maling zijn genomen? Ik had dit direct al door dat dit fake was want ik geloofde direct al niet dat ze garantie konden bieden voor contact.