logo Rijpevrouwen.com

Rijpevrouwen.com

29
Niet tevreden over Rijpevrouwen.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpevrouwen-com is een sex datingsite met fake profielen. De berichten worden tevens beantwoord door eigen chatters. Zie wat de experts van rijpevrouwen.com vinden en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Onderzoek wat de betere erotische datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen berichten centrales

rijpevrouwen-com review

rijpevrouwen-com is een dating site met nep profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De chatberichten worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je dan ook gelijk een bundel inkopen van ten minste €17,50 tot en met bijna 220 euro per creditpakket. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de kosten per credtis. Niettemin zijn de kosten bij de hoogste creditbundel nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht dat je verstuurd. Daarna is het nooit mogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze datingwebsite al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Rijpevrouwen.com?

Toevallig aangemeld op rijpevrouwen-com? Wij raden je aan om je hier ook per direct account op te zeggen en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fake profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor rijpevrouwen.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpevrouwen-com account verwijderen

Meestal maken dit soort erotische dating sites het de gebruiker zo gecompliceerd als mogelijk om je hier uit te schrijven. Natuurlijk wisten de experts de beste weg te vinden om je rijpevrouwen-comprofiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://rijpevrouwen.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te beëindigen

Let op: Je rijpevrouwen-com eventuele credits en chat gesprekken komen direct te vervallen hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Loek (44 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Rijpevrouwen.com niet aan Volgens mij zijn dit rijpe venten op de chat!

Volgens mij zijn dit rijpe venten op de chat!

auteur van de beoordeling
Adriaan (64 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Rijpevrouwen.com niet aan Alles komt vanuit mij kant even bellen via de telefoon

Alles komt vanuit mij kant even bellen via de telefoon moet gewoon mogelijk zijn je verwacht toch niet dat een vrouw van 41 verlegen is.

auteur van de beoordeling
Sonny (71 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Rijpevrouwen.com niet aan Rijpe vrouwen weten wat ze willen maar deze vrouwen weten

Rijpe vrouwen weten wat ze willen maar deze vrouwen weten dat niet. Geen voorstellen of plannen, heb van alles voorgesteld.

auteur van de beoordeling
Paco (54 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Rijpevrouwen.com niet aan Juist van een rijpe vrouw verwacht je een hoop en dat

Juist van een rijpe vrouw verwacht je een hoop en dat lijkt ook allemaal zo als je de intentie van de berichten leest. Maar niets wordt concreet en vragen warden ontweken/omzeilt.

auteur van de beoordeling
Sexforlife (54 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Rijpevrouwen.com niet aan Dit is een geheel fictieve site op de mannen na dus van

Dit is een geheel fictieve site op de mannen na dus van mij krijgen ze maar een ster. Ik kan mij ook niet voorstellen dat er iemand zal zijn die dit meerdere sterren waard zal gaan vinden. Het is gewoon een trieste bedoeling hoe ze daar te werk gaan om je gekochte credits zo snel als kan afhandig te maken. Ik ben er een week actief geweest en ben er uitgekeken en heb genoeg gezien. Ik geloof niet buiten de mannen om dat er echte profielen tussen zitten.