logo Freshflirt.com

Freshflirt.com

Niet tevreden over Freshflirt.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Freshflirt-com is een seks datingsite met fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes beantwoord door eigen chatoperators. Ondervind wat de experts onderzochten op freshflirt.com en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door ons. Kom erachter wat de beste seks dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

freshflirt-com review

freshflirt-com is een seks datingsite met voornamelijk nep profielen die zij zelf hebben toegevoegd. De reacties worden vrijwel altijd geschreven door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan meteen een aantal credits aanschaffen van minimaal meer dan €17,- tot tegen de €220 . Hoe groter de credit pakket des te lager de prijs per credtis. Aan de andere kant betaal je met het grootste credit-bundel nog gewoon €1,10 per bericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben al laten ze veelal overkomen dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Freshflirt.com?

Dus ben je een van de profielen op freshflirt-com, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor freshflirt.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

freshflirt-com account verwijderen

Vaak maken sites als deze het hun leden zo lastig mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Je freshflirt-com account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede klik op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de website. Je krijgt nu meer opties{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie stop te zetten

Let op: Je freshflirt-com eventuele tegoed en chat gesprekken raak je wel kwijt na deze aktie!