Screenshot van Nuvreemdgaan.com

Nuvreemdgaan.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!

Nuvreemdgaan-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. nuvreemdgaan-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nuvreemdgaan.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor nuvreemdgaan-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nuvreemdgaan-com review

Nuvreemdgaan-com is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor tien euro een creditbundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Daarna is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op nuvreemdgaan.com?

Dus ben je een van de leden van nuvreemdgaan-com, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor nuvreemdgaan.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

nuvreemdgaan-com profiel verwijderen


Je nuvreemdgaan-com account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "nuvreemdgaan.com/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je nuvreemdgaan-com eventuele credits ben je wel kwijt na deze aktie!