logo Cheaters.nl

Cheaters.nl

Niet tevreden over Cheaters.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheaters is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. cheaters berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheaters.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheaters zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheaters review

Cheaters is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met vele berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op cheaters.nl?

Dus ben je een van de profielen op cheaters, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor cheaters.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

cheaters profiel verwijderen

Je cheaters account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel (directe link "cheaters.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je cheaters eventuele credits raak je wel na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
De Visser (57 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Cheaters.nl niet aan Nu wou ik zelf eens cheaten op

Nu wou ik zelf eens cheaten op cheaters.nl maar ik heb mij laten nemen door een fictief profiel. Dat is toch wel een beknopt gevoel, voelt niet zo fijn dit.Maar ik heb mij al vaker in de maling laten nemen door fictieve profielen. Ik zal daar ook eens een review over plaatsten om andere mensen te wijzen op de gevaren.

auteur van de beoordeling
Eric (33 jaar) 15 mei 2018
Ik raad Cheaters.nl niet aan Ja precies het zelfde als op flirtplek

Ja precies het zelfde als op flirtplek dus. Dat er mensen bestaan die met het oogmerk chatten voor dit soort sites om de gebruikers zo veel mogelijk credtis te laten kopen. Zielig gewoon!