logo Datestiekem.nl

Datestiekem.nl

9
Niet tevreden over Datestiekem.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datestiekem is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. datestiekem berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts datestiekem.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datestiekem zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datestiekem review

datestiekem.nl is een erotisch dating platform dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde nep profielen. Dit benoemen ze helemaal onderin de website verborgen tussen de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op datestiekem zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je betalen per chatbericht. Daarnaast worden de berichtjes die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt dit bericht gevoerd met een betaalde chat operator. Deze personen krijgen veelal een commissie per berichtje dat ze versturen. Tevens word je kort na het activeren van je account overspoeld door inkomende chatberichten van gemodereerde gebruikers. Hierbij gaat het meestal om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen dit soort bedrijven je de gedachte te geven interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in . Dit terwijl het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn ten minste 75 cent per bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van €74,99. Anderzijds kost het je al gauw meer dan één euro per chatbericht. Echter is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen van datestiekem. Al poberen ze veelal de indruk te wekken dat ze juist graag willen afspreken. Doch hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op datestiekem.nl?

Heb je je al ingeschreven op datestiekem, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt hebben. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 sexdate platforms de beste alternatieven voor datestiekem.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen.