logo Jouwsexycontacten.nl

Jouwsexycontacten.nl

Niet tevreden over Jouwsexycontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Jouwsexycontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. jouwsexycontacten berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts jouwsexycontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jouwsexycontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jouwsexycontacten review

jouwsexycontacten.nl is een sexdating platform wat gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve leden. Dit wordt getoond onderaan de pagina verstopt in het midden van de slecht zichbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op jouwsexycontacten zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarnaast worden alle berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je daarop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een chat operator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een percentage per chatbericht dat ze versturen. Meestal word je binnen een paar minuten na de eerste keer inloggen overdonderd door vele chat berichtjes van deze fictieve leden. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om mooie dames.

Bovendien proberen ze je allemaal de voorbeelding te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal €0,75 per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket kopen van minstens €74,99. Anders kost het je al gauw €1,- per chatbericht. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de gebruikers op jouwsexycontacten. Al beweren ze vaak genoeg dat ze juist graag je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op jouwsexycontacten.nl?

Ben je al lid van jouwsexycontacten, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 casual dating sites de beste alternatieven voor jouwsexycontacten.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Berend (53 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Jouwsexycontacten.nl niet aan Credit kopen is vreselijk duur ik heb ook het gevoel dat

Credit kopen is vreselijk duur ik heb ook het gevoel dat ik niet met vrouwen praat, elke keer als ik een nieuwe foto of begin over afspreken krijg ik uitstel gedrag.

auteur van de beoordeling
Maroc24 (24 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Jouwsexycontacten.nl niet aan Ga weg man, die site is nep

Ga weg man, die site is nep gek. Ik ging credits kopen en had niet eens mijn foto geplaatst en mijn profiel ingevuld. Zo wat een berichten kreeg ik binnen zeg. Sommige vertelde dat ze mij leuk vinden, hoe weet je dat nou? Ik ben niet dom! Sexy contacten zijn niet mogelijk, ze nemen ook jou in de maling