logo Flirtsontvangen.nl

Flirtsontvangen.nl

Niet tevreden over Flirtsontvangen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtsontvangen is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtsontvangen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtsontvangen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtsontvangen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtsontvangen review

Flirtsontvangen is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overladen met vele berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op flirtsontvangen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtsontvangen, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirtsontvangen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.