MijnhetecontactenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
mijnhetecontacten.nl review
one stars rating mobile
803 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters

  niet safe!

Mijnhetecontacten review

mijnhetecontacten.nl is een sex date platform wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fictieve gebruikers. Dit benoemen ze aan de onderkant van de pagina verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op mijnhetecontacten zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Tevens worden alle berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je vervolgens op zo een bericht in gaat wordt dit bericht beantwoord door een chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een vaste commissie per berichtje dat ze versturen. Vervolgens word je binnen een paar minuten na de eerste keer inloggen overrompelt door inkomende berichtjes van gemodereerde leden. Hierbij gaat het meestal om goed uitziende dames.

Bovendien proberen dit soort bedrijven je het gevoel te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in . Dit terwijl het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichten zijn ten minste 75 eurocent per bericht. Daarvoor moet je dan wel een bundel aanschaffen van minimaal €74,99. Anders kost het je al snel meer dan één euro per berichtje. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de leden op mijnhetecontacten. Al beweren ze veelal dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op mijnhetecontacten.nl?

Heb je je al ingeschreven op mijnhetecontacten, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt hebben. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor mijnhetecontacten.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen geen gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen.

Mijnhetecontacten alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Mijnhetecontacten.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Frits
1 review
one star rating Zondag 1 Juli 2018

Jammer weer, ik heb mij weer beet laten nemen en mijn hete contacten zijn er nooit geweest. En komen nooit!

Slechte ervaring Man
Arnold
1 review
one star rating Dinsdag 10 Juli 2018

@DirtyHarry


Ik heb precies hetzelfde als jou meegemaakt. Hel erg herkenbaar allemaal, en ook in ben aan het lijntje gehouden daar op mijn hete contacten. Al dat uitstelgedrag ook en weigeren om af te spreken, smoesjes en smoesjes.Heb jij al een keer de fotos gecontroleerd of niet? Al die fotos komen op meerdere sites voor.

Slechte ervaring Man
contactloos
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Had er veel meer van verwacht toen ik mijn eerste berichtjes binnen kreeg. Mijn hete contacten heb ik er niet kunnen vinden, wel onwijs veel vrouwelijk aandacht. Vaak zijn het hele mooie vrouwen, vrij jong ook en sturen de meest geile berichten zodat er mannen happen. Als je eenmaal hapt dan zal je als je niet stopt veel geld kwijt zijn want het stopt niet met berichten die je van vrouwen ontvangt. Mijnhetecontacten.nl zal je alleen maar frustraties opleveren! Ik heb echt van alles geprobeerd om aan een date te komen, ben lief geweest, ben vervelend geweest maar altijd ligt het aan mij omdat ik te snel ga. Wat is snel? Nooit iets afspreken maar wel mij uitnodigen via een geil bericht en zo wil je mijn hete contact worden. Als ik vraag hoe verder dan krijg ik van iedere vrouw hetzelfde te horen. Ik wil je leren kennen, via de site. Dat is voor mij niet geloofwaardig meer en ben er mee gestopt omdat het mij veel te veel geld kost. Misschien zit er heus een echte vrouw op die site maar die zoektocht is veel te duur.