logo Ikzoekeendate.net

Ikzoekeendate.net

Niet tevreden over Ikzoekeendate.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikzoekeendate-net is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. ikzoekeendate-net berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ikzoekeendate.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor ikzoekeendate-net zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ikzoekeendate-net review

Ikzoekeendate-net is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op ikzoekeendate.net?

Dus ben je een van de gebruikers van ikzoekeendate-net, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor ikzoekeendate.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

ikzoekeendate-net profiel verwijderen

Je ikzoekeendate-net account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "ikzoekeendate.net/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je ikzoekeendate-net eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!