MassagedatesReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
massagedates.nl review
one stars rating mobile
177 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de website zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters

  niet safe!

massagedates review

massagedates is een dating site met daarop nep profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen eerst een heel creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan 17 euro tot €219,50 . Hoe het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd bericht. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon tenminste €1,10 per chatbericht. Bij de meest voordelige creditpakket rekenen ze zomaar 1,75 euro per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te krijgen via deze datingwebsite al zeggen ze meestal dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Massagedates.nl?

Dus ben je een van de leden van massagedates, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor massagedates.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

massagedates uitschrijven

Vaak maken dit soort dating websites het de gebruiker vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de makkelijke methode te vinden om je hier uit te schrijven. Je massagedates account verwijderen doe je als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://massagedates.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en selecteer waarom je je profiel wilt verwijderen.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
 5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om je e-mailadres te bewaren om jou na het uitschrijven op de hoogte te kunnen houden. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mail-adres gegevens geheel te verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je massagedates eventuele contact punten en chat berichten raak je wel kwijt na deze aktie!

Massagedates alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Massagedates.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Nol
1 review
one star rating Dinsdag 24 Juli 2018

Leuk om alleen maar te praten over massages terwijl er nooit geen afspraak van komt. Ik kan beter gewoon lekker naar een massage salon gaan met happy end.

Ervaring Man
MassageLover
1 review
three star rating Dinsdag 23 April 2019

Veel te veel moeite doen voor iets wat langdradig is. Heb wel twijfels of het daar wel echt is dus heb het risico niet genomen om veel geld te verspillen. Het zijn wel mooie foto's en de vrouwen komen niet onvriendelijk over. Dus drie sterren krijgen ze van mij, er is gewoon wat wrijving met hoe ik het zie en de vrouwen die daar zijn ingeschreven. Ik vind dat het niet langer dan een week hoeft te duren.

Slechte ervaring Man
William
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Vind het maar lastige vrouwen waar niets mee is te regelen. Op vragen wordt er niet ingegaan maar worden boos als ik hun vragen niet beantwoord.

Slechte ervaring Man
Mr.
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Een website met valse beloftes, leugens noem ik het want alles wat ze willen is dat je kredit pakketten koopt en die kosten wel meer als 75 euro..

Slechte ervaring Man
Jurre
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Hoe kan je me een massage geven als je niet durft af te spreken?