logo Homoseksuele.com

Homoseksuele.com

9
Niet tevreden over Homoseksuele.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Homoseksuele is een nep datingsite dat gebruik maakt van zelf gemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde chatoperators. Lees wat de experts van homoseksuele.com vinden en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Kom erachter wat de betere alternatieven zijn voor homoseksuele, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Homoseksuele review

Homoseksuele is een fictieve erotische datingwebsite met voornamelijk aangemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overrompelt met soms honderden berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op Homoseksuele.com?

Toevallig lid van homoseksuele? Wij adviseren je om je ook meteen uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seksdating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor homoseksuele.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credit tegoed te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

homoseksuele profiel verwijderen

Om jouw registratie op homoseksuele te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens druk je op de button "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "homoseksuele.com/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingslink om je profiel direct te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je registratie direct verwijderd.

Let op: Je homoseksuele eventuele tegoed en berichtjes ben je dan wel direct kwijt hierna!