logo Pikanteoproepjes.nl

Pikanteoproepjes.nl

9
Niet tevreden over Pikanteoproepjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Pikanteoproepjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. pikanteoproepjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts pikanteoproepjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pikanteoproepjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pikanteoproepjes review

Pikanteoproepjes is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overladen met veel chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op pikanteoproepjes.nl?

Dus ben je een van de profielen op pikanteoproepjes, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor pikanteoproepjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

pikanteoproepjes uitschrijven


Je pikanteoproepjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "pikanteoproepjes.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je pikanteoproepjes eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!