logo Directvreemdgaan.nl

Directvreemdgaan.nl

Niet tevreden over Directvreemdgaan.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Directvreemdgaan is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. directvreemdgaan berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts directvreemdgaan.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor directvreemdgaan zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Directvreemdgaan review

Directvreemdgaan is een fake dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overrompelt met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minstens tien euro credits moet nemen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze vaak dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op directvreemdgaan.nl?

Dus ben je ingeschreven op directvreemdgaan, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor directvreemdgaan.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.