logo Gratisaffaire.nl

Gratisaffaire.nl

Niet tevreden over Gratisaffaire.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisaffaire is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratisaffaire berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisaffaire.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisaffaire review

Gratisaffaire is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- credits moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze vaak genoeg dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op gratisaffaire.nl?

Dus ben je een van de leden van gratisaffaire, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor sexdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratisaffaire.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

gratisaffaire uitschrijven

Je gratisaffaire account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "gratisaffaire.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je gratisaffaire eventuele credits raak je wel direct kwijt na deze aktie!