logo Heteaffaire.nl

Heteaffaire.nl

Niet tevreden over Heteaffaire.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Heteaffaire is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. heteaffaire berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heteaffaire.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteaffaire review

Heteaffaire is een fake dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overspoeld met veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op heteaffaire.nl?

Dus ben je een van de leden van heteaffaire, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor heteaffaire.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

heteaffaire profiel verwijderen


Je heteaffaire account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "heteaffaire.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je heteaffaire eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Arno (0 jaar) 23 Mar 2019
Ik raad Heteaffaire.nl niet aan Stel direkte persoonlijke vragen aan je contakt, en ze

Stel direkte persoonlijke vragen aan je contakt, en ze antwoorden met een vraag als; "wat zou je het liefst met me willen doen?" Vraag je contakt naar haar fantasie en je krijgt in 2 of 3 zinnen wat zij wil, met direkt de vraag naar jouw fantasie. Heb het over een eerste ontmoeting, en ze blijft er omheen draaien