logo Homobook.nl

Homobook.nl

Niet tevreden over Homobook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
 • Profielen en foto's worden bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
 • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
 • Berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Homobook is een fake casual datingsite dat gebruik maakt van zelf gemodereerde neppe profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts van homobook.nl vinden en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door experts. Zie wat de betere alternatieven zijn voor homobook, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chat operators

Homobook review

Homobook is een neppe seks datingwebsite dat gebruik maakt van zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overrompelt met vele berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op Homobook.nl?

Toevallig lid van homobook? Ons advies is om je meteen account op te zeggen en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fake profielen. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor homobook.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

homobook profiel verwijderen

Om je inschrijving op homobook te verwijderen moet je het volgende doen:

 1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
 2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
 3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "homobook.nl/uitschrijven").
 4. Hierna ontvang je de bevestigingsmail om je registratie direct te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is jouw account officieel verwijderd.

Let op: Je homobook eventuele tegoed en berichten raak je wel kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gedupeerde (64 jaar) 24 Jul 2023
Ik raad Homobook.nl niet aan Geen datingsite

Het lijkt er op dat het geen datingsite is maar op je geld weg te doen gooien en je in de financiële zorgen te plaatsen . Als achter de datingsitevmannen bevinden die net als een site is om je geil te maken tot je doet klaar komen. Maar dan ben je wel je geld kwijt door maar credits te kopen. En dat over Help om je uut te schrijven blijkt een leugen te zijn , door dat men door blijft sturen met geile mannen.

 • Bisexuellen
 • Komen niet na
 • Geld verspilling
 • Vieze bi poten