logo Gayroom.eu

Gayroom.eu

Niet tevreden over Gayroom.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gayroom is een fake sex dating site dat gebruik maakt van zelf aangemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat onze experts van gayroom.eu vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Zie wat de beste alternatieven zijn voor gayroom, met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Gayroom review

Gayroom is een neppe seks dating site die gebruik maken van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Gayroom.eu?

Toevallig een van de profielen op gayroom? Ons advies is om je gewoon uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gayroom.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

gayroom account verwijderen

Om jouw profiel op gayroom te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Vervolgens klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "gayroom.eu/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigings-email om je profiel direct te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je lidmaatschap voor goed verwijderd.

Let op: Je gayroom eventuele contact punten en chat gesprekken raak je wel kwijt na deze aktie!