logo Gaysexclub.nl

Gaysexclub.nl

Niet tevreden over Gaysexclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gaysexclub is een datingsite met neppe profielen. Daarnaast worden berichten beantwoord door betaalde berichten centrales. Kom er achter wat experts onderzochten op gaysexclub.nl en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door SafeDate. Kijk wat de beste seks datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

gaysexclub review

gaysexclub is een datingsite die gebruik maken van neppe profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De reacties op je account worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Bovendien moet je meestal eerst een dure credit bundel kopen van ten minste zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna €220 euro per creditpakket. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd bericht. Daarentegen zijn de kosten met het grootste creditpakket als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de goedkoopste aankoop betaal je zelfs een euro vijfenzeventig per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren met de profielen op deze datingwebsite al laten ze veelal overkomen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Gaysexclub.nl?

Toevallig een gebruiker van gaysexclub? Ons advies is om je ook uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gaysexclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

gaysexclub account verwijderen

Meestal maken dit soort seks datingsites het hun leden eigenlijk onmogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten onze datingexperts de beste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je gaysexclub profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://gaysexclub.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je gaysexclub eventuele credits en berichtjes ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Adje (54 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Gaysexclub.nl niet aan ik ben klaar met deze manier van

ik ben klaar met deze manier van chatten. je betaald credits om met jongens te praten en je komt nooit bij een echte afspraak waar je elkaar ziet. ik ga maar eens gebruik maken van die app grinder

auteur van de beoordeling
Robin (20 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Gaysexclub.nl niet aan Er is hier geen enkele fatsoenlijke partner te vinden echt

Er is hier geen enkele fatsoenlijke partner te vinden echt UGH ik ben er helemaal klaar mee!

auteur van de beoordeling
Jannick (22 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Gaysexclub.nl niet aan Ben je helemaal betutteld, wat een vervelende gay mannen

Ben je helemaal betutteld, wat een vervelende gay mannen zijn dit. Er is gewoon niet mee af te spreken. Als je de stats vraagt dan gaat dit in etappes.