logo Biboys.nl

Biboys.nl

Niet tevreden over Biboys.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Biboys is een fake casual dating site dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperators. Lees wat onze experts onderzochten op biboys.nl en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor biboys, met echte profielen en zonder betaalde chatoperators

Biboys review

Biboys is een fictieve casual datingwebsite met door hunzelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met tig tallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro credits moet nemen. Deze bundels lopen op tot €250,00 per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op Biboys.nl?

Toevallig een van de leden van biboys? Wij raden je aan om je ook gewoon profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder nep leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor biboys.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

biboys account verwijderen

Om je profiel op biboys te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de website .
  2. Daarna klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "biboys.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingslink om je registratie voor goed te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is jouw profiel officieel verwijderd.

Let op: Je biboys eventuele contact punten en berichten geschiedenis verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tijmen (29 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Biboys.nl niet aan Laat u niet meer beetnemen door deze asociale mensen die

Laat u niet meer beetnemen door deze asociale mensen die uw zakken proberen te plunderen. Ik ben ook een bi boy maar bi boys die daar zijn die blijken helaas fake te zijn. Ik ga lekker stoppen met zoeken naar een leuke boy op het internet. Ik ga lekker uit en dan zoek ik daar wel iets. Dat is ook mijn advies aan de rest van de bi boys opzoek naar een date. Probeer gewoon lekker ouderwets te scoren in een leuke club.Fijne zoektocht Tijmen