logo Flirtpunt.nl

Flirtpunt.nl

Niet tevreden over Flirtpunt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtpunt is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtpunt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtpunt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtpunt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtpunt review

Flirtpunt is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste tien euro credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op flirtpunt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtpunt, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtpunt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirtpunt profiel verwijderen


Je flirtpunt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirtpunt.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je flirtpunt eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tim (21 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Flirtpunt.nl niet aan ik vond dit wel een leuke site om te proberen maar je

ik vond dit wel een leuke site om te proberen maar je betaald veelste veel geld om te chatten. ik denk maar dat ik mezelf verman en in de echte wereld ga flirten. wish me luck

auteur van de beoordeling
Albert (22 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Flirtpunt.nl niet aan De website is veranderd terwijl ik recent mijn profiel heb

De website is veranderd terwijl ik recent mijn profiel heb aangemaakt en credit heb aangeschaft, nu krijg ik de te horen dat het oplichters zijn die er vandoor zijn met me geld.

auteur van de beoordeling
Marinus (29 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Flirtpunt.nl niet aan Ik had nog credits, was ik eerlijk gezegd helemaal

Ik had nog credits, was ik eerlijk gezegd helemaal vergeten. Ik het domeinnaam flirtpunt.nl intoetsen en nu is het ineens een camsite geworden. Nu lees ik ook dat het oplichters zijn en de site niet safe is. Ik hoop dat die andere van hun ook snel uit de lucht is. Oplichters mogen geen geld verdienen, hebben meerdere mensen hier last van gehad?

auteur van de beoordeling
Scheveningen (44 jaar) 23 Jun 2018
Ik raad Flirtpunt.nl niet aan Ergens viel mij het al snel op maar dacht dat het aan mij

Ergens viel mij het al snel op maar dacht dat het aan mij lag. Ineens wonen er meer dan 50 vrouwen per dag in Scheveningen en in de buurt van. Het is ongeloofwaardig dat er zoveel vrouwen zijn die ineens willen flirten met mij. Deze site is zeker niet safe en het is gewoon zonde voor je geld.

auteur van de beoordeling
Gijsbert (48 jaar) 14 Jun 2018
Ik raad Flirtpunt.nl niet aan Ik ben hier ruim een jaar aan het chatten

Ik ben hier ruim een jaar aan het chatten geweest. Mijn beste kameraad probeerde mij te beschermen maar ik zag het niet en vond het flirten en de aandacht leuk na de scheiding. Er is gewoon misbruik van mij gemaakt op flirtpunt.nl. Ik ben er echt kapot van, ik ben bijna tienduizend kwijt op die klote site.