Screenshot van Nugratisneuken.com

Nugratisneuken.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Nugratisneuken is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. nugratisneuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nugratisneuken.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor nugratisneuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nugratisneuken review

Nugratisneuken is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minstens €10,- credits moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op nugratisneuken.com?

Dus ben je lid van nugratisneuken, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor nugratisneuken.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

nugratisneuken account verwijderen


Je nugratisneuken account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "nugratisneuken.com/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je nugratisneuken eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!