logo Cheatersex.nl

Cheatersex.nl

10
Niet tevreden over Cheatersex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheatersex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cheatersex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatersex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatersex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatersex review

Cheatersex is een fake dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op cheatersex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van cheatersex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor cheatersex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

cheatersex account verwijderen

Je cheatersex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "cheatersex.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je cheatersex eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!