logo Tinsex.nl

Tinsex.nl

Niet tevreden over Tinsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tinsex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. tinsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tinsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tinsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tinsex review

Tinsex is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op tinsex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van tinsex, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor tinsex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

tinsex profiel verwijderen


Je tinsex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "tinsex.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je tinsex eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!