logo Eenrelatie.nu

Eenrelatie.nu

Niet tevreden over Eenrelatie.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eenrelatie is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. eenrelatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eenrelatie.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor eenrelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eenrelatie review

Eenrelatie is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overspoeld met veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per credit betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op eenrelatie.nu?

Dus ben je een van de profielen op eenrelatie, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor eenrelatie.nu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

eenrelatie profiel verwijderen


Je eenrelatie account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "eenrelatie.nu/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je eenrelatie eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!