logo Freeflirts.nl

Freeflirts.nl

Niet tevreden over Freeflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Freeflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. freeflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts freeflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor freeflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Freeflirts review

Freeflirts is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op freeflirts.nl?

Dus ben je een van de leden van freeflirts, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere opties voor sex dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor freeflirts.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

freeflirts uitschrijven

Je freeflirts account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "freeflirts.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je freeflirts eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!