logo 1op1flirt.nl

1op1flirt.nl

Niet tevreden over 1op1flirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

1op1flirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 1op1flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 1op1flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 1op1flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

1op1flirt review

1op1flirt is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tig tallen berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze meestal dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op 1op1flirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 1op1flirt, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor 1op1flirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

1op1flirt account verwijderen


Je 1op1flirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "1op1flirt.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je 1op1flirt eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Armin (63 jaar) 28 mei 2019
Ik raad 1op1flirt.nl niet aan elke keer weer het zelfde verhaal met al die

elke keer weer het zelfde verhaal met al die sites. dat er geen mensen zijn die ervoor zorgen dat er al die nepsites met nepprofielen er tussen uit worden gehaald.

auteur van de beoordeling
Bouke (55 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 1op1flirt.nl niet aan 1 op 1 flirt is 100% nep ja, ik had ook al heel snel door

1 op 1 flirt is 100% nep ja, ik had ook al heel snel door dat ik elke keer met een ander sprak. De manier van spreken had ik direct door. Sommige gebruikte bepaalde woorden en dan ineens niet meer. Dus dat was best wel opvallend.