logo Flirtxl.nl

Flirtxl.nl

Niet tevreden over Flirtxl.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtxl is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtxl berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtxl.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtxl zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtxl review

Flirtxl is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met overdreven veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtxl.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtxl, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtxl.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

flirtxl profiel verwijderen

Je flirtxl account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirtxl.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je flirtxl eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!